Dárky k 50 narozeninám

dárky k 50. narozeninám

Nedá se tomu ani uvěřit, ale ti, co lítali po sídlišti s klíčem na krku, ano ty Husákovi děti, co se narodily v silném ročníku 1973, budou letos slavit padesáté narozeniny.

V roce 1973 se rodilo mhoho dětí, souvisí to s populační vlnou sedmdesátých let. Dnes se rodí o třetinu méně dětí. A všechny tyto Husákovy děti budou slavit své padesátiny. To znamená, že vy, jejich děti, sourozenci, rodiče, kamarádi nebo kolegové budete potřebovat dárek.

U nás se na výročí specializujeme. Máme třeba Noviny s událostmi z roku 1973. Jsou u našich zákazníků oblébené. A není to jen obyčejný papír, je to plnohodnotný obraz s fotkou a údaji oslavence přímo na míru. Dozvíte se z nich třeba překvapivou informaci, že prezidentem Československa nebyl G. Husák, ale Ludvík Svoboda, co se dělo ve sportu, v kultuře a pro pobavení jsme přidali autentické inzeráty z Rudého práva.

3806-4

 Pokud se vám takový dárek líbí, ale chtěli byste padesátníkovi darovat i třeba víno, pochutiny nebo jiné dárky, můžete je dát do krabice s událostmi z roku 1973. Takovou krabici pak může obdarovaný použít třeba na fotografie nebo vzpomínky.

Máme spoustu dalších dárků k padesátinám, ať jsou to krabice na víno, hodiny nebo nějaké drobnější dárky. Neváhejte a vyberte si u nás.

Pokud je váš milý obdarovávaný sportovec nebo milovník aut a dopravy obecně, máme i takovou kategorii speciálně pro ně.